Logic Vape Romania Logic Vape Romania
Cosul meu

Nu ai produse in cosul de cumparaturi.

TERMENI SI CONDITII DE COMERCIALIZARE


1. Aspecte generale

Comercializarea produselor In cadrul Website-ului se realizeaza de catre 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL

Cand un consumator adult comanda produse pe Website, acesta cumpara produse Logic Compact de la 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL, Bd. Iuliu Maniu nr.7, Corp A, et.2, Bucuresti Sector 6. 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL este, de asemenea, responsabila de pregatirea, ambalarea, livrarea şi facturarea comenzilor. Produsele comandate In Romania vor fi livrate prin curier la adresa de livrare a Consumatorilor adulti, așa cum aceasta a fost declarata In cadrul comenzii, pe teritoriul Romaniei. Nu este posibila livrarea In afara teritoriului Romaniei.

Pentru a putea comanda produse de pe website, un consumator adult trebuie si declara ca indeplineste urmatoarele conditii:

 • 1. sa aiba 18 ani impliniti la data accesarii Website-ului;
 • 2. sa fie fumator/fumatoare sau utilizator de tigarete electronice;
 • 3. sa isi creeze cont pe Website, completand urmatoarele campuri obligatorii: Nume, Prenume, adresa de email valida, data nasterii, telefon;
 • 4. sa completeze campurile obligatorii pentru plasarea comenzii. Campurile obligatorii sunt: Nume, Prenume, numar de telefon mobil valid, adresa de livrare pe teritoriul Romaniei, data nasterii
 • 5. sa selecteze tip persoana fizica sau persoana juridica pentru eliberarea facturii fiscale aferente comenzii
 • 6. sa accepte Conditiile de utilizare a Website-ului
 • 7. sa accepte Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal
 • 8. sa achizitioneze produsele pentru consum propriu, in afara oricaror interese economice, sau comerciale

2. Produse

Consumatorii adulti care indeplinesc conditiile de mai sus pot cumpara produsele Logic disponibile pe Website-ul www.logicvapes.ro. („Produsele”).

3NYBLE TECHNOLOGIES SRL are dreptul de a stabili si modifica ofertele de Produse In orice moment şi de a retrage definitiv anumite Produse.

3. Comanda

Indeplinirea conditiilor descrise la pct. 1 de mai sus este obligatorie pentru transmiterea unei comenzi de catre un Consumator adult. Dupa ce acesta a plasat o comanda de Produse pe Website, va primi o confirmare prin e-mail, care contine detaliile comenzii precum si confirmarea ca 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL cu sediul in Bd. Iuliu Maniu nr.7, Corp A, et.2, Bucuresti Sector 6, numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/8039/29.05.2017, cod unic de inregistrare RO37664245 Ii accepta comanda. Produsele pot fi returnate sau schimbate In condițiile prevazute de legislația In vigoare, conform art. 12 de mai jos. In acest caz, consumatorul adult va apela linia Asistenta client , la numarul 0800800400, sau va scrie in sectiunea contact de pe website. Fiecare consumator adult este responsabil de actualizarea adresei de livrare Inainte de plasarea oricarei comenzi. In cazul Incalcarii Termenilor si Conditiilor de comercializare, 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL Isi rezerva dreptul de a anula comanda unui consumator adult.

4. Disponibilitatea produselor

3NYBLE TECHNOLOGIES SRL va face tot posibilul sa asigure disponibilitatea Produselor. Daca totusi se Inregistreaza o comanda In care unul dintre produse nu mai este disponibil, consumatorul adult va fi informat despre Intarzierea livrarii sau anularea partiala sau completa a comenzii pana la data asigurarii disponibilitatii Produselor.

5. Pret

Toate preturile afisate pe www.logicvapes.ro includ TVA, conform prevederilor In vigoare. Sunt valabile preturile afisate In momentul In care consumatorul adult plaseaza comanda.

6. Plata

Fiecare consumator adult poate efectua platile prin card bancar de credit sau debit (Visa, MasterCard) sau poate face plata la livrare, In numerar. In cazul In care consumatorul adult alege plata prin card bancar, suma va fi retrasa din cont la plasarea comenzii.

In momentul In care consumatorul adult alege optiunea de plata online cu cardul, va fi directionat In mod automat catre serviciul de plata online securizat www.mobilpay.ro. Pentru finalizarea tranzactiei, consumatorul adult trebuie sa furnizeze numarul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), numele detinatorului cardului, data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului, inscriptionate pe banda cu semnatura sa.

Pentru platile prin card bancar de credit sau debit (Visa, MasterCard) efectuate prin intermediul site-ului www.logicvapes.ro nu se percepe niciun comision.

3NYBLE TECHNOLOGIES SRL va procesa platile efectuate prin card bancar de credit sau debit (Visa, MasterCard) de consumatorii adulti prin serviciul online de plata securizat www.mobilpay.ro , detinut de catre S.C. Netopia S.R.L avand sediul social in Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, office Building, et. 4, sector 2, Bucuresti, 021901, Romania, numar de ordine in Registrul Comertului J40/9170/04.07.2003.

Serviciul online de plata securizat www.mobilepay.ro se obliga se indeplineasca prevederile legale in ceea ce priveste serviciul online de plata securizat si sa asigure securitatea si confidentialitatea datelor primite in exercitarea serviciului online de plata, exceptand datele solicitate de catre organele abilitate si/sau conform prevederilor legale.

Serviciul online de plata securizat www.mobilepay.ro va colecta informatii privind consumatorul adult care a plasat comanda, necesare prestarii serviciului online de plata. 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul consumatorului adult.

Serviciul online de plata securizat www.mobilepay.ro va fi disponibil accesului consumatorilor adulti care au plasat comenzi, cu exceptia cazurilor in care accesarea nu va fi posibila din cauza unor terti sau a altor situatii externe (furnizorii de telefonie mobila, Electrica, furnizorii de internet, banci, etc.).

Serviciul de plata online www.mobilpay.ro utilizeaza criptarea Secure Socket Layer (SSL), precum si alte tehnologii si sisteme certificate de criptare pentru a asigura securitatea datelor personale ale consumatorilor adulti.

7. Livrare

Livrarea Produselor este posibila doar pe teritoriul Romaniei. Livrarea se face prin FAN Courier Express SRL, cu sediul In Bucuresti, Sos. Fabrica de Glucoza, nr. 11C, sector 2, tel/fax: 9336, e-mail: sales.bucuresti@fancourier.ro, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40 /4014/2001, cod de inregistrare fiscala RO13838336.

In general, comenzile confirmate sunt livrate la adresa postala valida completata de catra consumator adult in cadrul procesului de plasare comanda. Daca un consumator adult este absent la momentul livrarii, acesta poate fi contactat de catre curier pentru stabilirea unui alt interval orar la care sa fie predat coletul.

In cazul in care consumatorul adult nu este prezent la nici una dintre cele doua incercari de livrare a coletului de catre curier, coletul consumatorului adult va fi depozitat pe o perioda de 7(sapte) zile in depozitul curierului, perioada in care consumatorul adult are obligatia de a contacta curierul sau sa contacteze INFOLINE, la numarul 0800800400 pentru a stabili o data si ora la care sa ii fie livrat coletul.

Daca consumatorul adult nu contacteaza curierul sau INFOLINE la numarul 0800800400 in intervalul de 7 (sapte) zile, coletul nu ii va fi livrat si se va intoarce in depozitul 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL. Pentru livrarea coletului dupa intervalul de 7 (sapte) zile, consumatorul are obligatia sa contacteze INFOLINE la numarul 0800800400 pentru livrarea coletului. Daca contactarea INFOLINE la numarul 0800800400 se realizeaza in intervalul 09:00 – 13:59, coletul va fi livrat catre acesta incepand cu ziua urmatoare, iar in cazul in care contactarea INFOLINE la numarul 0800800400 se realizeaza in intervalul 14:00 – 19:00, coletul va fi livrat catre acesta incepanda cu a 2 (doua) zi de la inregistrarea apelului. Costurile aferente livrarii coletului in acest caz vor fi suportate de catre consumatorul adult.

8. Costurile de curier

Pentru comanda plasata de catre consumatorul adult, cu adresa postala de livrare in orasele din judetele Bucuresti-Ilfov precum si orasele: Bacau, Brasov, Braila, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara a carei valoare financiara este sub 78 lei, TVA inclus, consumatorul adult va plati 15 (cincisprezece) lei pentru serviciul de curieriat. In cazul in care valoarea comenzii plasate de catre consumatorul adult depaseste valoare de 78 lei, TVA inclus, consumatorul adult nu va datora tariful pentru serviciul de curieriat.

Pentru comanda plasata de catre consumatorul adult cu adresa postala de livrare in alte orase decat cele din judetele Bucuresti-Ilfov precum si orasele: Bacau, Brasov, Braila, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, consumatorul adult va plati 15 (cincisprezece) lei pentru serviciul de curierat. Daca adresa postala de livrare valida nu este inclusa in raza 1 de livrare Fan Courier, se vor adauga costuri suplimentare la serviciul de curieriat.

9. Ore si termene de livrare

In general, livrarea se face incepand cu ziua urmatoare plasarii comenzii, daca aceasta a fost plasata de luni pana joi pana la ora 13:59. Comenzile efectuate vineri pana la ora 13:59 vor incepe a fi livrate, incepand cu urmatoarea zi de luni. Comenzile efectuate vineri dupa ora 14:00, sambata sau duminica vor incepe sa fie livrate incepand cu urmatoarea zi de marti. Termenele de livrare nu sunt garantate si pot varia, la fel si orele de livrare. Nerespectarea termenelor de livrare nu poate conduce la niciun fel de despagubire. Nu se poate alege o ora sau o zi precisa de livrare.

Nu se fac livrari in zilele de sambata si duminica si In zilele de sarbatoare nationala.

10. Garantia privind conformitatea produselor. Limitarea raspunderii

Se aplica limitarile de garantie si responsabilitate prevazute In certificatul de garantie.

Dupa livrarea produselor, riscurile privind pierderea, deteriorarea sau furtul Produselor sunt suportate de consumatorul adult.

In cazul livrarii de Produse care contin defecte, acestea vor fi schimbate In mod gratuit.

JTI si 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventuale pagube, inclusiv orice castig nerealizat, pierderi de date sau orice alt prejudiciu de orice natura, ca urmare a imposibilitatii de livrare sau a unei livrari tardive, a nefunctionarii sau functionarii improprii a www.logicvapes.ro sau a serviciului online de plata securitzat www.mobilepay.ro, a informatiilor inexacte sau incomplete de pe www.logicvapes.ro sau oferite ori receptionate prin intermediul INFOLINE, a indicarii unei adrese gresite de livrare, a virusilor sau altor probleme tehnice, a situatiilor de furt sau alte incidente legate de livrarea Produselor.

11. Solutionarea reclamatiilor

Pentru orice tip de reclamatie in legatura cu comanda plasata si/sau livrarea acesteia, consumatorul adult poate contacta INFOLINE la numarul gratuit 0800800400, de luni pana vineri intervalul 09:00 – 18:00, cu exceptia sarbatorilor legale.

12.Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. nr. 34/2014. Consumatorul adult are dreptul sa notifice comerciantul apeland linia Asistenta client , la numarul 0800800400., sau va scrie in sectiunea contact de pe website ca renunta la cumparare, fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin (3) si art. 14 din O.U.G nr.34/2014, si fara invocarea unui motiv, In termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

JTI si 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL, respectiv www.logicvapes.ro, sustin acest drept al consumatorilor adulti, cu urmatoarele mentiuni:

 • • Consumatorul adult poate returna produsele achizitionate de pe Website, In termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care a intrat in posesia fizica a produsului, fara penalitati si fara a preciza motivul pentru care a luat aceasta decizie.
 • • Produsul returnat trebuie sa fie In aceeasi stare In care a fost receptionat (produsul poate fi desigilat, insa cu toate componentele, accesoriile In cazul ofertelor – „Starter Kit”).
 • • Nu se accepta pentru returnare produse utilizate sau care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, etc.
 • • In cazul produselor de tip „Capsule cu lichid cu nicotina Logic Compact” nu se accepta pentru returnare acele produse care au fost desigilate.
 • • Capsulele cu lichid cu nicotina Logic Compact necesita conditii de depozitare aparte, adecvate din punct de vedere temperatura si umiditate.
 • • Consumatorul adult poate informa 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin email la adresa contact@logicvapes.ro sau apeland gratuit linia Asistenta clienti la numarul 0800800400 de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 18:00.
 • • 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL pune la dispozitia consumatorilor adulti urmatorul formular pentru retragere din contract, conform legii: formular de retragere. Utilizarea formularului de retragere este optionala, realizarea returului nefiind conditionate de utilizarea formularului.Formularul trebuie completat si trimis pe e-mail la adresa contact@logicvapes.ro.
 • • Pentru a respecta termenul limita de retragere este suficient ca un consumator adult sa trimita formularul privind exercitarea dreptului de retragere Inainte de expirarea perioadei de retragere.
 • • In termen de maxim 14 zile calendaristice de la momentul In care 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL este informata cu privire la decizia consumatorului adult de a se retrage din contract, va trimite un curier pentru a ridica produsul/le ce urmeaza a fi returnat.
 • • Costurile legate de transport vor fi suportate de catre 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL.
 • • 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL va rambursa suma platita pentru produs/e, fara Intarzieri nejustificate, si In orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care a fost informata de decizia de retragere, daca produsele returnate indeplinesc conditiile de retur mentionate mai sus. Rambursarea sumei platite se va realiza prin transfer bancar in contul transmis neechivoc de catre consumatorul adult.

Intrucat conform legii, in cazul dreptului de retragere, consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, consumatorii adulti trebuie sa respecte urmatoarele recomandari pentru pentru a putea beneficia de suma intreaga achitata pentru produsele achizitionate:

 • • pastrarea ambalajului original pana la testarea completa a produsului si trimiterea produsului in ambalajul original, cu avertismentele de sanatate intacte, si cu toate accesoriile (incarcator, pungi de ambalare, instructiuni de folosire, elemente de prindere etc.)
 • • evitarea deteriorarii produsului. Daca produsul returnat este deteriorat in vreun fel dupa folosire, vom determina valoarea returului in functie de avariile lui si vom agrea impreuna cu clientii nostri suma potrivita returului.

Pentru alte informatii legate de returul produselor consumatorul adult are posibilitatea de a apela gratuit INFOLINE la numarul 0800800400, de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 18:00.

13. Renuntarea la cumparare - formular de retur

Model de formular de retragere