Logic Vape Romania Logic Vape Romania
Cosul meu

Nu ai produse in cosul de cumparaturi.

CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ului www.logicvapes.ro


1.1. Informatii generale. Documente ce fac parte din Conditiile de Utilizare

Website-ul www.logicvapes.ro (“Website-ul”) este supus Conditiilor descrise mai jos (“Conditii de utilizare"), fiind detinut si administrat de J.T. INTERNATIONAL (ROMANIA) SRL (”JTI”) cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Bd. Dimitrie Pompei, 9-9A.

Website-ul este destinat in exclusivitate persoanelor fizice care au varsta peste 18 ani (impliniti pana la data accesarii Website-ului), sunt consumatori de produse din tutun sau utilizatori de tigarete electronice / alte produse conexe produselor din tutun, persoane aflate pe teritoriul Romaniei (“Consumatori”).

Website-ul si continutul acestuia (mai ales programele, fisierele, designul, graficele si datele) sunt proprietatea JTI si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Orice utilizare neautorizata a Website-ului, mai ales (i) utilizarea acestuia sau a continutului acestuia in scopuri profesionale sau comerciale in orice mod si (ii) reproducerea, reprezentarea, transmiterea, modificarea, folosinta, vanzarea sau alta modalitate de profitare de continutul, textul, parti dintr-un text sau de imagini fixe sau animate, de date audio, produse sau servicii precum si de alte date sau informatii de pe Website, este interzisa.

Din Conditiile de Utilizare fac parte integranta urmatoarele documente:

  • Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii accesati acest link
  • Termeni si conditii de comercializare. Pentru mai multe detalii accesati acest link
  • Politica de cookies. Pentru mai multe detalii accesati acest link

1.2. Crearea unui cont pe Website

În cazul in care un Consumator alege sa isi creeze cont de utilizator in cadrul Website-ului, pe baza caruia se va putea autentifica ulterior in cadrul Website-ului si va putea beneficia de oferte comerciale si achizitia de produse, va furniza urmatoarele date:

  • Formula de adresare (gen)
  • Prenume
  • Nume
  • Telefon
  • Adresa de email
  • Data nasterii

Dupa furnizarea datelor, Consumatorul va primi un e-mail de confirmare a generarii contului sau, ce va contine un link prin care va fi redirectionat catre Website. Dupa crearea contului, Consumatorul se poate autentifica pe Website folosind adresa de e-mail si parola stabilite anterior. Un Consumator poate detine un singur cont pe Website si isi poate modifica in orice moment datele. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal.

1.3. Indicatorul punctelor de vanzare

Website-ul contine o sectiune care permite fiecarui Consumator sa gaseasca punctele de vanzare fizice in care se comercializeaza produsele disponibile. De asemenea, Consumatorul va putea gasi pe Website produsele disponibile la vanzare in magazinele de pe teritoriul Romaniei.

1.5. Comercializarea produselor pe Website

Comercializarea produselor pe Website se va efectua de catre 3NYBLE TECHNOLOGIES SRL, Bd. Iuliu Maniu nr.7, Corp A, et.2, Bucuresti Sector 6. Conditiile de vanzare a produselor pe Website sunt cele stabilite in Termeni si conditii de comercializare.

2.1. Responsabilitati

JTI are responsabilitatea sa asigure: (i) buna functionare a Website-ului, (ii) accesul Consumatorilor si utilizarea Website-ului, (iii) caracterul complet, exact si actual al continuturilor, informatiilor sau datelor disponibile pe Website, (iv) absenta deficientelor de functionare si, mai ales, absenta virusilor sau a altor programe „malware”. Consumatorul trebuie sa se afle pe teritoriul Romaniei in momentul plasarii unei comenzi pe Website. JTI isi rezerva dreptul de a modifica, adapta, prescurta, completa si/sau inlatura Website-ul sau continutul acestuia, in orice moment, fara a lasa disponibila o versiune precedenta. Websiteul poate contine link-uri catre Website-uri ale tertilor care nu sunt nici operate, nici supravegheate de JTI.

2.2. Excluderea responsabilitatii

JTI declina orice responsabilitate pentru incapacitatea de utilizare a Website-ului cauzata de intreruperea conexiunii la internet a Consumatorului, folosirea Website-ului de pe un browser neactualizat, pierderea semnalului dispozitivelor mobile de pe care este accesat sau in cazul in care dispozitivul folosit pentru accesare are virusi informatici ce impiedica folosirea in conditii optime a acestuia.

3.1. Diverse

JTI isi rezerva dreptul de a modifica oricand Conditiile de utilizare a Website-ului si celelalte documente care fac parte integranta din acestea. Fiecare Consumator are obligatia de a verifica regulat Conditiile de Utilizare in vigoare. Fiecare Consumator ne poate trimite intrebari legate de Conditiile de utilizare, Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal, contactandu-ne la numarul gratuit: 0800800400.

Consumatorii care utilizeaza Website-ul, se obliga sa respecte in integralitate prevederile Conditiilor utilizare si ale documentelor ce fac parte integranta din acestea (descrise la pct.1 si 2 de mai sus). Daca JTI constata vreo incalcare a acestora, este indreptatit sa ia toate masurile legale si operationale necesare (inclusiv dar fara a se limita la dezactivarea contului, retragerea beneficiilor si avantajelor oferite etc.).

3.2. Trademarks

“Logic” si “Logic Compact” sunt marci inregistrate JTI.