Logic Vape Romania Logic Vape Romania
Cosul meu

Nu ai produse in cosul de cumparaturi.

meet the new
menthol

Enjoy a new menthol dimension with Logic Compact.

Vrei ceva fresh? Raspunsul e Logic. Ia-ti Starter Kit Menthol cu 4 capsule cu arome mentolate diferite si 1 dispozitiv Logic Compact editie speciala in culoarea Neo Mint. Si asta nu e tot! Pachetul de capsule mentolate e de 3 ori mai cool cu aromele proaspat lansate din Multi Menthol Pack.

Incearca-le si vezi cu care esti mint to be.

EXCITEMINT IN A CAPSULE

Da-ti un refresh cu Starter Kit-ul Menthol! Ai 4 capsule cu aromele mentolate American Menthol, Spearmint, Polar Menthol si Berry Mint si 1 dispozitiv Logic Compact editie speciala in culoarea Neo Mint. You’re welcome.

Stii pachetul de capsule? Multi Menthol Pack e mai cool! Are nu 2, ci 3 capsule cu aromele proaspat lansate American Menthol, Spearmint si Polar Menthol.

ORIUNDE, ORICAND

Creat special pentru ca tu sa uiti de bariere, noul Logic Compact este ideal atat pentru interior, cat si atunci cand esti afara.

Si e atat de simplu: doar introduci capsula si vapezi! Disponibil in trei variante de culoare - Slate Grey, Steel Blue, Rose Gold.

FIND YOUR FLAVOURITES

Incearca cele 15 arome Logic Compact in concentratii variate de nicotina si cu arome de tutun, fructate, intense, bogate sau mentolate. Personalizeaza-ti experiența de vaping dupa gustul tau si schimba aromele de cate ori vrei, in doar cateva secunde.

What’s your Logic?