CAUTARE FAQ

FAQ Search

DESPRE LOGIC COMPACT

Logic Compact este produsul de vaping care are toate calitatile. O experienta autentica a gustului, performanta si stil. Totul se imbina firesc, perfect si simplu.
Produsul nostru inovator are multiple caracteristici printre care: lichide cu nicotina care respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta si care ofera o satisfactie superioara a gustului; o noua forma compacta, ultraportabila, cu un design modern, usor de folosit, fara butoane si timp de asteptare; cu minima mentenanta; Dispozitiv disponibil in 3 culori: slate grey, steel blue si rose gold.
Logic tine pasul cu tehnologia si isi doreste sa le ofere intotdeauna cele mai bune experiente de vaping consumatorilor sai. Astfel, inovatia Logic Compact consta in volumul ridicat de vapori si designul compact si modern al dispozitivului.
Logic Compact este un dispozitiv cu rezervor inchis de inalta performanta. Trebuie doar sa introduci capsula in dispozitiv si poti sa vapezi. Pentru incarcare este suficient sa introduci dispozitivul Logic Compact in incarcatorul USB. Este perfect pentru buzunar, cu un design minimalist, gandit sa iti ofere confortul absolut atunci cand vapezi. Exista patru tipuri de tigarete electronice: tigarete electronice care seamana ca forma cu tigaretele conventionale, tigarete electronice de unica folosinta, sisteme cu rezervor inchis (closed-tank) si sisteme cu rezervor deschis (open-tank).