CAUTARE FAQ

FAQ Search

DESPRE BATERIE SI REINCARCARE

LED-ul de pe dispozitivul Logic Compact clipeste rosu atunci cand este necesara reincarcarea. In timpul incarcarii, lumina LED se aprinde si se stinge intermitent gradual.
Lumina LED arata starea dispozitivului, dupa cum urmeaza: • In timp ce vapezi, LED-ul se aprinde in culoarea alba; • Cand bateria este incarcata intre 1 si 29%, LED-ul se aprinde in culoarea oranj; • Cand bateria este descarcata, LED-ul clipeste rosu; • Cand incarci dispozitivul, LED-ul se aprinde si se stinge intermitent gradual; • Cand dispozitivul este 100% incarcat, LED-ul se aprinde in culoarea alba; • Cand dispozitivul este oprit / inchis, lumina LED este stinsa.
Bateria dispozitivului Logic Compact se incarca cu pana al 80% in 34 de minute.
Specificatiile incarcatorului Logic Compact sunt B1805-2-Charger.
Logic Compact nu trebuie utilizat in timpul incarcarii.
NU utilizati Logic Compact daca se incalzeste neobisnuit de mult la atingere. In acest caz te rugam sa contactezi Centrul de Asistenta clienti 0800 800 400 (gratuit, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, in intervalul 09:00 – 18:00)
Dispozitivul Logic Compact se poate incalzi usor in timpul incarcarii sau in timpul utilizarii obisnuite (ca urmare a procesului de incalzire). NU utilizati Logic Compact daca se incalzeste neobisnuit de mult la atingere. In acest caz te rugam sa contactezi Centrul de Asistenta clienti 0800 800 400 (gratuit, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, in intervalul 09:00 – 18:00)
Da
Consulta Ghidul de utilizare la sectiunea > Pregatirea dispozitivului dumneavoastra. Pe scurt: Dispozitivul va fi pornit atunci cand vapezi, prin inhalare. Dispozitivul se opreste atunci cand nu mai vapezi.
Bateriile Logic Compact rezista la aproximativ 300 de cicluri de incarcare (aproximativ 12 luni) inainte de a fi necesara inlocuirea, desi acest aspect depinde de modul in care acestea au fost folosite si reincarcate.
Logic Compact poate asigura aproximativ 210 inhalari per incarcare. Acest numar poate varia in functie de modul in care vapezi, de cat de des vapezi si de modul in care reincarci bateria.
Bateriile Logic Compact au fost concepute special sa dureze aproximativ o zi intre incarcari. Desigur, durata poate varia in functie de cat de mult vapezi si de modul in care reincarci bateria.
In timpul incarcarii, LED-ul se aprinde si se stinge gradual (alb). Atunci cand este complet incarcat dispozitivul, LED-ul se aprinde in lumina alba.
Specificatiile de iesire ale incarcatorului Logic Compact sunt 5V (volti) --- 500 mAh (miliamperi).
Specificatiile de intrare ale incarcatorului Logic Compact sunt 5V (volti) --- 500 mAh (miliamperi).
Specificatiile incarcatorului Logic Compact sunt B1805-2-Charger.
Pentru a incarca, introduceti capatul de jos al dispozitivului in incarcatorul USB pana cand acesta face click.
Bateria Logic Compact are 3.7v (volti).
Bateria Logic Compact are o capacitate de 350 mAh (miliamperi).
Logic Compact foloseste baterie de tip Litiu-Ion.