CAUTARE FAQ

FAQ Search

DESPRE DEPOZITARE SI MENTENANTA

In cazul in care sesizezi mici scurgeri de lichid din capsulele cu lichid cu nicotina Logic Compact, sterge baza capsulei si dispozitivul folosind o carpa moale si uscata. Daca scurgerea de lichid persista, NU utiliza capsulele. Te rugam contacteaza centrul de Asistenta Clienti 0800 800 400 (gratuit, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, in intervalul 09:00 – 18:00) si pastreaza aceste capsule si ambalajele, intrucat este posibil sa iti solicitam returnarea lor. In cazul in care lichidul intra in contact cu pielea sau buzele, spala usor folosind din abundenta apa si sapun. Consulta medicul daca iritatia se extinde sau persista. In cazul in care ai inghitit lichidul cu nicotina Logic Compact, clateste gura imediat si suna un medic toxicolog. Atunci cand consulti medicul, prezinta-i ambalajul produsului sau prospectul cu instructiuni. Te rugam nu ezita sa ne contactezi.
Depoziteaza Logic Compact intr-un loc curat si racoros. Evita temperaturile extreme sau expunerea directa la soare. NU depozita Logic Compact la indemâna copiilor sau in raza vizuala a acestora.
Curata partile metalice ale dispozitivului si capsulei cu o carpa moale si uscata inainte de a vapa. Nu curata cu apa.
Depoziteaza Logic Compact intr-un loc curat si racoros. Evita temperaturile extreme sau expunerea directa la soare. NU depozita Logic Compact la indemâna copiilor sau in raza vizuala a acestora.
Capsulele Logic Compact nu necesita mentenanta speciala, dar trebuie depozitate intr-un spatiu curat si racoros. Nu reumple capsulele Logic Compact. Dispozitivul poate fi sters cu o carpa uscata. Logic Compact trebuie sa fie complet uscat inainte de utilizare. Evita temperaturile extreme sau expunerea directa la soare a dispozitivului sau capsulelor. In cazul in care, totusi, se intampla una dintre aceste situatii, va trebui sa inlocuiesti dispozitivul. NU depozita Logic Compact si capsulele cu lichid cu nicotina la indemana copiilor sau in raza vizuala a acestora. Pentru a afla toate detaliile, te rugam sa consulti Ghidul de utilizare.