CAUTARE FAQ

FAQ Search

CUM FOLOSESC LOGIC COMPACT

Odata ce ai achizitionat dispozitivul Logic Compact si capsulele cu lichid cu nicotina (comercializate separat), urmeaza acesti pasi simpli pentru a incepe: (1) scoate capsula din ambalajul sau de protectie si indeparteaza capacul de silicon; (2) introdu capsula in dispozitiv; (3) esti gata sa vapezi.
Te sfatuim sa verifici cu linia aeriana cu care calatoresti informatiile privind politica acesteia legata de transportul tigaretelor electronice.
Logic Compact este o alternativa pentru fumatorii si utilizatorii de tigareta electronice adulti. Nu sustinem ca produsele Logic ajuta la renuntarea la fumat.
Nu exista o regula generala cu privire la locurile in care este permis vapingul. Reglementarile legale in vigoare interzic utilizarea tigaretei electronice strict in mijloacele de transport in comun. Multe companii, angajatori si proprietari ai spatiilor publice detin propriile reguli legate de vaping, ce pot preveni, limita sau interzice folosirea produselor pentru vapat. Majoritatea aeroporturilor si a liniilor aeriene interzic vapingul. Inainte de a vapa, verifica daca aceste reguli ti se aplica si tine cont de persoanele din jur.
Produsele Logic Compact reprezinta o alternativa pentru fumatorii si utilizatorii adulti de tigari electronice. Pentru a vapa trebuie sa ai peste 18 ani.