CAUTARE FAQ

FAQ Search

CUM FOLOSESC CAPSULELE CU LICHID CU NICOTINA

Se poate intampla ca scurgeri de lichid sa apara prin baza unei capsule si la nivelul dispozitivului, fara a afecta functionalitatea acestuia. Recomandam stergerea capsulei si a dispozitivului cu o carpa moale si uscata. In cazul in care observi insa o acumulare continua de lichid la nivelul dispozitivului dupa stergere, acesta NU mai trebuie folosit. Te rugam contacteaza centrul de Asistenta Clienti 0800 800 400 (gratuit, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, in intervalul 09:00 – 18:00) si pastreaza aceste capsule si ambalajele, intrucat este posibil sa iti solicitam returnarea lor.
O capsula Logic Compact este echivalentul a mai mult de un pachet de tigarete. În functie de obiceiul de consum, se pot obtine pâna la 320 de inhalari dintr-o capsula Logic Compact si pâna la 200 de inhalari dintr-un pachet de 20 de tigarete.
Lichidele cu nicotina Logic Compact sunt fabricate in Europa, iar calitatea lor este controlata si verificata conform standardelor europene.
Nu, capsulele cu lichid cu nicotina Logic Compact trebuie utilizate exclusiv impreuna cu dispozitivul Logic Compact. NU insera capsulele cu lichid cu nicotina Logic Compact in tigaretele electronice si accesoriile altor producatori.
NU reumpleti capsulele cu lichid cu nicotina Logic Compact.
NU utiliza capsulele cu lichid cu nicotina Logic Compact in cazul in care sigiliul pare rupt.
Poti inlocui oricand capsula cu lichid cu nicotina. Daca vrei sa schimbi aroma sau concentratia de nicotina, o poti inlocui inainte de a se consuma.
(E atat de simplu: (1) scoti capsula cu lichid cu nicotina Logic Compact utilizata; (2) introduci capsula noua in dispozitiv; (3) vapeaza pentru a activa dispozitivul.
Nivelul de lichid cu nicotina din capsula poate fi verificat periodic. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in cazul in care aveti alte intrebari.
Fiecare persoana vapeaza diferit, asa ca este dificil sa precizam durata exacta a unei capsule. Cu toate acestea putem estima ca o capsula cu lichid cu nicotina ar trebui sa dureze in jur de 320 de inhalari. Acest numar este influentat de modul in care vapezi.
Fiecare capsula Logic Compact contine 1.7ml lichid cu nicotina.
Lichidele cu nicotina Logic Compact contin arome alimentare. Nu avem posibilitatea de a oferi informatii exacte, deoarece retetele acestor lichide trebuie pastrate confidentiale, din motive evidente. In cadrul procesului nostru de dezvoltare a produsului, lichidele cu nicotina si vaporii produsi supusi unei analize toxicologice extinse.
Vaporii produsi de lichidul cu nicotina Logic Compact constau in principal din propilen glicol, glicerol, arome si nicotina.
Capsule care contin lichid cu nicotina, special concepute pentru a fi utilizate exclusiv impreuna cu dispozitivul Logic Compact.
Capsulele cu lichid Logic Compact sunt destinate utilizarii de catre fumatorii si utilizatorii de tigarete electronice adulti, cu varsta de peste 18 ani.