CAUTARE FAQ

FAQ Search

STANDARDE DE CALITATE SI SIGURANTA

In cazul in care lichidul cu nicotina Logic intra in contact cu pielea, clateste usor cu multa apa si sapun.
In cazul in care lichidul cu nicotina Logic intra in contact cu ochii, clatiteste imediat cu multa apa; consulta medicul daca iritatia se dezvolta sau persista.
Atunci cand ultilizezi Logic Compact, lichidul cu nicotina NU trebuie sa intre in contact cu buzele tale. In cazul in care, totusi, acest lucru se intampla, chiar si daca doar cateva picaturi ajung pe buzele tale, clateste cu multa apa. In cazul in care ai inghitit lichidul cu nicotina Logic, clateste gura imediat si suna un medic toxicolog. Atunci cand consulti medicul, prezinta-i ambalajul produsului sau prospectul cu instructiuni.
Logic Compact nu poate fi utilizat dupa ce a cazut in apa. Bateria si capsula trebuie inlocuite.
Inainte de a utiliza Logic Compact, te sfatuim sa te familiarizezi cu instructiunile si avertismentele de siguranta. Logic Compact NU se recomanda persoanelor supuse riscului unor afectiuni cardiace, cu tensiune arteriala ridicata, diabet, hipertiroidism sau ulcer, sau care iau medicamente pentru depresie sau astm. Utilizarea tigaretelor electronice Logic Compact poate provoca hipertensiune, puls ridicat, respiratie ingreunata, pierderea echilibrului, paloare, greata, dureri abdominale, diaree, cefalee, vertij, tulburari de vedere si auz, stari de confuzie si slabiciune. De asemenea, poate cauza salivare crescuta. Daca urmezi un tratament medicamentos, consulta medicul inainte de a utiliza Logic Compact.
Nu se recomanda utilizarea tigaretelor electronice / produselor Logic Compact in perioada sarcinii.
Ca in cazul tuturor produselor electrice sau electronice, bateriile Logic nu trebuie lasate nesupravegheate in timpul incarcarii.
Nicio tigareta cu combustie si niciun produs pentru vapat pe baza de tutun sau nicotina nu este 100% sigur/a. Este prea devreme sa afirmam daca produsele pentru vapat sunt mai sigure decat tigaretele obisnuite sau nu. Continuam sa efectuam studii riguroase, analizand potentialul de reducere a riscurilor in cazul Produselor noastre cu Potential de Risc Redus. Recunoastem faptul ca sunt necesare si alte studii pentru a intelege efectele consumului pe termen lung. In prezent efectuam sau ne pregatim sa efectuam astfel de studii si vom comunica rezultatele pe masura ce acestea devin disponibile. Toate tigaretele electronice comercializate se conformeaza tuturor reglementarilor relevante, cum ar fi cele referitoare la siguranta generala a produselor de larg consum, siguranta electrica si protectia consumatorului impotriva afirmatiilor de marketing inselatoare.