CAUTARE FAQ

FAQ Search

DESPRE VAPING

Glicerina este un lichid incolor si inodor, folosit adesea in produsele de larg consum. Este utilizat in lichidul cu nicotina pentru a transfera aromele si nicotina la nivelul vaporilor. Cu cat este mai ridicat procentul de glicerina, cu atat creste si nivelul vaporilor.
Nu folositi produsele Logic Compact cu dispozitivele, capsulele si accesoriile altor marci sau producatori.
Propilen glicolul este un lichid incolor, adesea folosit in produsele de larg consum. Este utilizat in lichidul cu nicotina pentru a transfera aromele si nicotina la nivelul vaporilor.
Lichidul cu nicotina este lichidul din interiorul capsulelor care, prin incalzire, se transforma in vaporii pe care ii inhalezi. In general, contine nicotina, propilen glicol, glicerina si arome.
Vapingul se refera la inhalarea vaporilor produsi prin incalzirea unui lichid de catre un dispozitiv electronic. In prezent, exista doua tipuri de dispozitive pentru vapat, destinate consumatorilor: tigaretele electronice si produsele cu vapori de tutun. Vaporii sunt generati prin incalzire electrica.

Voltage is one of the factors that effects the amount of vapour you get.

The greater the voltage, the higher the temperature, meaning more vapour. Logic CURV, Logic PRO and Logic Compact all have fixed power settings - 3.7 Ohm.

Logic LQD is an open tank device that allows you to select from two power settings high (4.2P Ohm) and low (3.7 Ohm). This allows you to customise your vaping experience.

Tigaretele electronice sunt dispozitive care incalzesc un lichid ce contine, de regula, nicotina (dar nu si tutun) si il transforma in vaporii pe care ii inhalezi.