CAUTARE FAQ

FAQ Search

DESPRE LICHIDUL CU NICOTINA

Odata deschisa, se recomanda folosirea capsulei cu lichid cu nicotina Logic Compact in urmatoarele cateva zile pentru a beneficia de cea mai buna experienta de vaping.
Ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama de 15 arome, in functie de preferintele tale: Tobacco, Menthol, Berry Mint, Cherry, Strawberry, Toasted Tobacco, Menthol, Spearmint, Polar Menthol, American Menthol, Intense Menthol, Intense Mixed Berries, Intense Tobacco, Intense Chai, Intense Caramel Banana.
Capsulele Logic Compact sunt disponibile in 15 arome cu diferite concentratii de nicotina, de 12 MG/ML sau de 18 MG/ML, in functie de aroma.
Cele mai multe dintre produsele noastre contin nicotina, insa unele nu (i.e. gama zero nicotina). Informatiile privind nivelul de nicotina sunt inscriptionate clar pe ambalajul produselor.
Iti recomandam sa folosesti capsulele cu lichid cu nicotina Logic Compact in termen de 12 luni de la data fabricatiei.
Apa si sapunul reprezinta cea mai folosita metoda pentru a curata lichidul cu nicotina de pe piele. Sapunul permite particulelor insolubile sa se dizolve in apa, astfel incat sa poata fi indepartate. In plus, informatiile generale privind siguranta, furnizate de producatorii tigaretelor electronice ne sfatuiesc sa folosim apa si sapun in cazul in care lichidul cu nicotina intra in contact cu pielea. Acest lucru este, de asemenea, mijlocul de prima interventie pentru eliminarea nicotinei, recomandat de catre agentiile responsabile cu recomandarile legate de prevenirea accidentelor de munca si bolilor profesionale.
Ne-am angajat sa fabricam doar produse de inalta calitate si detinem programe adecvate de control al calitatii in privinta lichidului cu nicotina Logic Compact.
Reteta exacta a lichidului cu nicotina Logic Compact reprezinta un secret bine pazit. Cu toate acestea, iti putem confirma ca nu contine Diacetil, Acetil Propionil, Acetoin Etilen Glicol sau Dietilen Glicol.
Nu folositi produsele Logic Compact cu dispozitivele, capsulele si accesoriile altor marci sau producatori.
Lichidele cu nicotina Logic Compact sunt fabricate in Europa, iar calitatea lor este controlata si verificata conform standardelor europene.