Logic Vape Romania Logic Vape Romania
Cosul meu

Nu ai produse in cosul de cumparaturi.

DESPRE VAPING


Ce inseamna ‘vaping’

Vapingul este procesul de transformare a lichidului in vapori pe care ii poti inhala. Atat de simplu! Produsele pentru vapat sunt dispozitive cu alimentare de la baterie, ce incalzesc lichidul si il transforma in vapori. Fara ardere sau fum, ca in cazul tigaretelor clasice.

Tigari electronice lichid

Lichid

plus symbol
Tigari electronice incalzire

Incalzire

Equal symbol
Tigari electronice vapori

Vapori

Propilen glicol lichid

PG


Propilen glicol sau PG este un lichid transparent, incolor, folosit adesea pentru a defini arome in produse alimentare si bauturi.

Glicerina vegetala lichid

VG


Glicerina vegetala, glicerolul sau GV este un lichid incolor si inodor, adesea utilizat in alimente si bauturi. Este mai dulce si produce vapori mai densi decat PG. Cu cat este mai ridicat procentul de GV folosit, cu atat creste si nivelul vaporilor.

Majoritatea lichidelor electronice contin atat PG, cat si GV.

ALEGE PRODUSELE CU LICHID CU NICOTINA DE INCREDERE

Logo-ul Uniunii Europene

Un pachet contine 2 capsule cu lichid cu nicotina Logic Compact. In functie de obiceiul de consum, se pot obtine pana la 320 de inhalari dintr-o capsula Logic Compact si pana la 200 de inhalari dintr-un pachet de 20 de tigarete

Logo-ul certificat UE

Capsulele cu lichid cu nicotina respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

INTREBARI FRECVENTE

Cum functioneaza tigaretele electronice?

Tigaretele electronice functioneaza pe baza de baterii pentru a tranforma in vapori inhalabili, prin incalzire, lichidul din interiorul unei capsule.

Ce este lichidul cu nicotina?

Lichidul cu nicotina este lichidul din interiorul capsulelor, transformat, prin incalzire, in vaporii pe care ii inhalezi. In general, contine nicotina, propilen glicol, glicerina si arome.

Pot utiliza e-tigaretele in interiorul cladirilor?

Nu exista o regula generala cu privire la locurile in care este permis vapatul. Multe companii, angajatori si proprietari ai spatiilor publice detin propriile reguli legate de vaping, ce pot preveni sau interzice folosirea produselor pentru vapat. Majoritatea aeroporturilor si a liniilor aeriene interzic vapatul. Inainte de a vapa, verifica daca aceste reguli ti se aplica si tine cont de persoanele din jur.

Citeste intrebarile frecvente