Logic Vape Romania Logic Vape Romania
Cosul meu

Nu ai produse in cosul de cumparaturi.

Declaratie privind Substantele REACH cu Grad Foarte Mare de Risc


Regulamentul nr. 1907/2006 privind inregistrarea, evaluarea, autorizarea si restrictionarea substantelor chimice (REACH) a intrat in vigoare pe data de 1 iunie 2007. Conform REACH, companiile care functioneaza in UE sunt supuse anumitor obligatii in calitate de producatori, importatori si/sau furnizori. Una dintre cerintele cheie este obligatia de a comunica informatii privind substantele din articole (Articolul 33).

Articolul 33: Informatii destinate Beneficiarilor si Consumatorilor

Articolul 33 al REACH impune furnizorilor sa informeze beneficiarii si sa raspunda cererilor consumatorilor in cazul in care un articol contine peste 0,1% (ca greutate) dintr-o substanta cu grad foarte mare de risc (SVHC) care se afla pe lista de substante candidate publicata de Agentia Europeana pentru Produse Chimice (ECHA).

Potrivit cerintelor REACH si pentru a permite utilizarea in conditii de siguranta a produsului, JTI va informeaza prin prezenta cu privire la prezenta urmatoarelor substante cu grad foarte mare de risc (SVHC) continute de produsele Logic in concentratii care depasesc 0,1% din greutate (w/w):

SubstantaNr. CASNr. ECArticol individual afectatInformatii privind utilizarea in conditii de siguranta
Plumb7439-92-1231-100-4Finisajele, conectorii si rezistorii de pe placa de circuit a tigaretelor electronice ‘Logic Compact’ realizati din alama.
Substanta este utilizata in scopul imbunatatirii conductivitatii electrice, rezistentei la coroziune si manufacturabilitatii materialului
1. Nu este preconizata expunerea la substante datorita includerii acestora in aliajul de alama si prezentei unui strat de placare care acopera partile respective.
2. Potrivit Directivei Europene privind Deseurile de Echipamente Electrice si Electronice (WEEE), Dispozitivele Logic nu trebuie aruncate impreuna cu gunoiul menajer la sfarsitul duratei lor de functionare. Va rugam sa vizualizati instructiunile WEEE furnizate impreuna cu produsul cu privire la metodele corecte de eliminare a deseurilor.

JTI isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica aceasta comunicare astfel cum considera necesar sau potrivit. Pentru mai multe informatii privind REACH, va rugam sa accesati pagina de internet ECHA.

Lista de substante cu grad foarte mare de risc (SVHC) candidate poate fi accesata pe pagina de internet ECHA.

SubstantaNr. CASArticol individual afectatAplicareInformatii privind utilizarea in conditii de siguranta
1,3-propanesultone1120-71-4Electrolitul pentru bateria Logic Compact contine 1,3-propanesultone in concentratie de peste 0,1% ca greutateElectrolit pentru bateriePotrivit Directivei Europene privind Deseurile de Echipamente Electrice si Electronice (WEEE), bateria Logic Compact nu trebuie aruncata impreuna cu gunoiul menajer la sfarsitul duratei de functionare. Va rugam sa consultati instructiunile WEEE furnizate impreuna cu produsul cu privire la metodele corecte de eliminare si reciclare a deseurilor.