LOGIC A IESIT DE PE PIATA DIN ROMANIA. Mai poti accesa contul tau pana pe 28 aprilie pentru a-ti salva facturile sau pentru a actualiza preferintele de comunicare.

CAPSULE LOGIC COMPACT

CAPSULE LOGIC COMPACT

Stocuri limitate pentru anumite arome.

  • 1 pachet contine 2 capsule cu lichid cu nicotina Logic Compact
  • 1 capsula este echivalentul a mai mult de 1 pachet de tigarete*
  • Capsulele cu lichid cu nicotina sunt gata de folosit, nu necesita reumplere
  • Capsulele cu lichid cu nicotina respecta cele mai inalte standarde de calitate si siguranta
  • Reducerea cu 95% a 9 substante toxice**
  • Transport 15 Lei

* În functie de obiceiul de consum, se pot obtine pâna la 320 de inhalari dintr-o capsula Logic Compact si pâna la 200 de inhalari dintr-un pachet de 20 de tigarete.

Reducerea cu 95% a 9 substante toxice**
Consideram ca Logic Compact are un potential inalt de a fi un produs cu risc redus. Nu putem afirma ca Logic Compact este un produs mai sigur decat tigaretele obisnuite, insa testele facute au dovedit ca Logic Compact prezinta o reducere cu 95% a constituentilor din fumul de tigareta a caror diminuare este recomandata de OMS.
**Pe baza comparatiei a 9 constituenti daunatori, a caror reducere in fumul de tigareta a fost recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, masurati in fumul unei tigarete standard de referinta (3R4F) fata de vaporii produsi de Logic Compact. Utilizarea acestui produs nu inseamna ca este neaparat mai sigur decat fumatul tigaretelor obisnuite.