Quality tested

CALITATE TESTATA

CUNOASTEM PRODUSELE NOASTRE, INGREDIENTELE SI EMISIILE ACESTORA


Utilizam arome alimentare si nicotina de tip farmaceutic, Propilen Glicol (PG) si Gliceriuna Vegetala (VG) in lichidele cu nicotina. Poate ca suna complicat, insa in realitate este chiar foarte simplu. Folosim aceste ingrediente pentru a asigura o experienta de vaping de calitate.


In cadrul procesului de dezvoltare a produselor Logic Compact, lichidele cu nicotina au fost supuse unor proceduri de testare extinse pentru a ne asigura ca aromele ating un nivel inalt al asteptarilor.


In ceea ce priveste materialele utilizate in dispozitive si capsule care intra in contact cu lichidele cu nicotina, vaporii si gura dumneavoastra, folosim materiale de uz alimentar.


Produsele Logic Compact se conformeaza standardelor legale internationale relevante, iar testarea conformitatii are loc in laboratoare externe acreditate la nivel global.


Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte ale calitatii.


In cadrul procesului continuu de dezvoltare a produselor noastre, toate lichidele cu nicotina si vaporii produsi de acestea sunt supuse unor evaluari / analize toxicologice.


PRODUSELE NOASTRE SUNT TESTATE DIN PUNCT DE VEDERE AL SIGURANTEI ELECTRICE


Efectuam verificari de siguranta si legate de functionare pentru a ne asigura ca dispozitivele Logic Compact si accesoriile acestora functioneaza corespunzator.


Controlam incarcarea dispozitivelor pentru a asigura conditii de siguranta in timpul incarcarii bateriei.